top of page

FESTIVAALIVIIKKO ON TÄÄLLÄ!

Työväen Näyttämöpäivien 46. festivaali järjestetään Mikkelissä tulevana viikonloppuna 26.–28.1.2024. Mukana on näyttelijä Taisto Oksanen valitsemat 9 harrastajateatteri ryhmää, sekä Taideyliopiston Teatterikorkeakoulun kolmannen vuosikurssin opiskelijoiden monologiesitykset.

 

Festivaalin 20 näytöksen lipuista on tähän mennessä myyty n. 74 %. Näytöksistä 9 on loppuunmyytyjä, mutta useisiin esityksiin on vielä tilaa. Lippuja voi ostaa Mikkelin Teatterilta sekä osoitteesta lippu.fi. Lippuja myydään myös esityspaikoilla, mikäli näytökseen mahtuu. Näyttämöpäivien ovilipunmyynnissä maksuvälineenä käy vain käteinen.OHEISOHJELMISTO

Festivaalin kruunaa oheisohjelmisto, joka on tänä vuonna täysin ilmainen.

Perjantai 27.1. Stand up -klubi Einon vintillä klo 21.30 (K-18)

Einon stand up -klubi starttaa Näyttämöpäivien oheisohjelman! Illan MC:nä toimii Tomi Walamies ja lavalle nousevat paikallinen stand up koomikko Salla Avelin, yhdessä Janne Laahasen, Joona Kotilaisen ja Valtteri Valtosen kanssa. Ovet Einon vintille aukeavat klo 21. Tapahtumaan vapaa pääsy, tervetuloa! (K-18)

 

Lauantai 28.1.

Festivaalijatkot DOMissa klo 21 alkaen (K-18)

Tänä vuonna koko festivaali porukka suuntaa yhteisille jatkoille Bar DOMiin. DOM tarjoaa mieleiset puitteet kaikille jatkoilijoille: alakerrassa on tilaa ja aikaa istuskeluun, Papa's DOMin puolelta saa aitoja savolais-napolilaisia pizzoja aina klo 22 saakka ja todellisille bilettäjille clubipuoli tarjoaa hauskuutta aina klo 04 saakka. Jatkoille vapaa pääsy koko illan ja yön, tervetuloa! 


Klo 21 Keskustelutilaisuus: Turvallisempi teatteri

Kuinka sensitiivisiä aiheita käsitellään teatterissa? Miksi keskustelu aiheesta koetaan tulenarkana? Onko herännyt kritiikki vain välttämättömiä kasvukipuja kohti kunnioittavampaa kulttuuria? Mitä kulttuurisensitiivisyys tarkoittaa 2020-luvun teatterintekijöille? Mikä on työryhmän vastuu kulttuurisensitiivisyydestä ja eroaako vastuu ammatti- ja harrastajakentän toimijoiden välillä?

Keskustelijoina mm. näyttelijäntaiteen professori Elina Knihtilä ja teatteritaiteen maisteri, pedagogi Esko Korpelainen. Keskustelun vetää näyttelijä Laura Rämä.

Klo 22–24 DJ-PikkuHässäkkä soittaa vinyylejä. Vai houkuttaako esiintyminen? Clubilla on mahdollisuus myös jamitella omaksi ja muiden iloksi. 

 

Sunnuntai 28.1.

Päätöstilaisuus Mikkelin Teatterilla klo 14.45

Tilaisuudessa kuullaan raatilaisten ajatuksia festivaaleilla nähdyistä esityksistä ja palkitaan vuoden 2024 yleisön suosikki. Tilaisuus päättyy suureen yhteiskuvaan, josta myös medianedustajat voivat kuvia.

 

bottom of page