top of page

FESTIVAALIVIIKONLOPUN PALVELUT MIKKELISSÄ

✨ Teatterielämys on aina parempi täydellä vatsalla ✨


Missä viihtyä, ruokailla tai majoittua Mikkelissä Työväen Näyttämöpäivien aikana? Olemme koonneet Mikkelin alueen majoitus, viihde- ja ruokaravintolat nettisivuillemme.Esimerkiksi Frans & Michellessä vietetään bliniviikkoja ja ravintola auki joka päivä iltaan saakka. Keskustassa, kaikkien esityspaikkojen ja majoitusten lähettyvillä löytyvät myös Gastropub Eino sekä Amarillo. Pöytävaraukset ja menut löydät helpoiten osoitteesta raflaamo.fi.


Koomikko Salla Avelin, Einon Stand up -klubi
Einon Stand up -klubilla esiintymässä mm. paikallinen koomikko Salla Avelin. Ovet aukeavat 26.1. klo. 21. Vapaa pääsy, tervetuloa! (K-18)

Iltaa kannattaa lähteä viettämään perjantaina Stand up -klubin merkeissä Gastropub Einoon ja sieltä Wilhelmiin tai Las Palmasiin, joissa bailtaan aamuyön pikkutunneille saakka. Lauantaina festivaalin jatkot järjestetään Club DOMissa, jossa ohjelmassa keskustelutilaisuus ja DJ-PikkuHässäkkä soittaa vinyylejä. DOM on auki aina klo 04 saakka.
 


KAHVILAT ESITYSPAIKOILLA


Kahvia, pullaa, edullista lounasta ja aitoa festivaalitunnelmaa tarjoilee Mikkelin Teatterikerhon Festivaalikahvila Mikkelin Teatterin yleisölämpiössä (Savilahdenkatu 11, 2. krs).


Kahvila on auki festivaaliviikonloppuna:

pe klo 15– (ruokailumahdollisuus 15–18)

la klo 11–21 (lounas 11–18)

su klo 10–16 (lounas 11–15)


Kulttuuritalo Sotkulla ja Musiikkiopistolla toimivat omat kahviot, jotka ovat auki esitysten puitteissa. Näiden kahviloiden pyörittämisestä vastaavat Cresendo-kuoro ja Vekkuliteatteri. Kahvilasta saadut tuotot menevät suoraan yhdistysten toimintaan.
bottom of page