top of page

LIPUNMYYNTI STARTTASI VAUHDIKKAASTI

46. Työväen Näyttämöpäivien lipuista myyty 61 %

Vuoden 2024 Työväen Näyttämöpäivien lipunmyynti starttasi tänään vauhdikkaasti. Mikkelin Teatterin aulassa lippuja jonotti peräti 50 asiakasta, ja myynti kävi kuumana ensimmäisten tuntien ajan myös verkossa ympäri maan.


Ensimmäisten tuntien aikana festivaalin lipuista myytiin 61 % (tilanne 8.1. klo 11.40). Kokonaisuudessaan katsomoihin mahtuu yhteensä noin 3 600 katsojaa viikonlopun aikana, joka on yli 400 hlö enemmän kuin edellisenä vuonna.


Jyväskylän Huoneteatterin esitys Pudotuspeli sekä Mikkelin Miesteatterin Isän kädestä myytiin loppuun ensimmäisen vartin aikana.


”Lipunmyynti sujui erittäin hyvin vaikka aikatauluihin tuli muutoksia vielä viikonlopun aikana, kun Turun ylioppilasteatteri perui tulonsa festivaaleille. Tunnelma Mikkelin teatterin aulassa oli hilpeä. Upeaa että kiinnostus on näin suurta!”

– Tuottaja Minttu Tamski kommentoi.


Tilaa kuitenkin löytyy vielä useista esityksistä! Lippuja voi ostaa Mikkelin Teatterin lipunmyynnistä sekä osoitteessa www.lippu.fi ja Lippupisteen toimipaikoissa kautta maan. Lipputilanne myös elää jatkuvasti, eli täysiinkin näytöksiin saattaa ajoittain vapautua yksittäisiä lippuja. Tilannetta voi seurata osoitteesta lippu.fi tai esimerkiksi soittamalla Mikkelin Teatterin lipunmyyntiin.


bottom of page