top of page

YHDISTYKSEN HALLITUKSEN UUSI KOKOONPANO - UUSI PUHEENJOHTAJA ESITTÄYTYY

Työväen Näyttämöpäivien kannatusyhdistys ry:n vuosikokous on valinnut uuden hallituksen sekä ohjelmatoimikunnan kaudelle 2023–2024. Kahdeksan vuotta yhdistyksen puheenjohtajana toiminut Pentti Mäkinen jää eläkkeelle.

Pentti Mäkinen, Annukka Ruuskanen, Minttu Tamski
TNP:n hallituksen varapuheenjohtaja Annukka Ruuskanen ja tuottaja Minttu Tamski kiittävät entistä puheenjohtajaa, Pentti Mäkistä, kahdeksan vuoden työstä yhdistyksen hyväksi.

Työväen Näyttämöpäivien kannatusyhdistys ry:n vuosikokous pidettiin 16.11.2024 Mikkelin Teatterilla. Hallituksen kokoonpano vaihtui jonkin verran kun pitkäaikaiset hallituksen jäsenet Pentti Mäkinen (Mikkelin Teatteri), Marjukka Tikka (Mikkelin Teatteri) ja Aleksander Anria (TNL) jättävät tehtävänsä. TNP:n hallitus kiittää Mäkistä, Tikkaa ja Anriaa pitkäaikaisesta työstä yhdistyksen hyväksi ❤️








Yhdistyksen uudeksi puheenjohtajaksi valittiin yhteiskuntatieteiden maisteri Jatta Juhola.

Työväen Näyttämöpäivien kannatusyhdistys ry valitsi uudeksi puheenjohtajaksi yhteiskuntatieteiden maisterin Jatta Juholan. Juola ottaa tehtävän vastaan kunnialla.


"Olemme Näyttämöpäivien kanssa lähestulkoon samanikäisiä. Ensimmäistä kertaa kävin tapahtumassa lukioikäisenä, ja muistan miten onnellinen olin, kun opiskelijana oli varaa käydä katsomassa useita esityksiä yhden viikonlopun aikana. Siitä haluan pitää puheenjohtajana kiinni jatkossakin. Näyttämöpäivät on tapahtuma, jonka esitykset ovat saavutettavissa. Lippujen hinnoittelumahdollistaa teatterikokemuksen jokaiselle.
Monet mieleenpainuvimmista teatterielämyksistä olen kokenut juuri näyttämöpäivillä. Kiitos vaihtuville valitsijoille, tarjolla on aina sykähdyttäviä kokemuksia, ajatuksia ja tunteita herättäviä tulkintoja ja tarinoita, täydellä sydämellä ja sataprosenttisella heittäytymisellä.
Kulttuuripolitiikkaan syventyneenä yhteiskuntatieteilijänä ja kulttuurituottajana arvotan korkealle kulttuurin merkityksen ihmisten hyvinvoinnille. Näyttämöpäivät keskellä kylmintä talvea on myös tärkeä yhteisöllinen tapahtuma. Yleisölämpiöissä käydään vilkasta keskustelua nähdyistä esityksistä myös entuudestaan tuntemattomien kesken. Yhteisesti jaettu elämys yhdistää. Onko mitään sen tärkeämpää.” - Jatta Juhola, Työväen Näyttämöpäivien kannatusyhdityksen puheenjohtaja

Jatta Juhola
TNP:n hallituksen uusi puheenjohtaja Jatta Juhola. Kuva: Pihla Liukkonen / Kontrastia


Työväen Näyttämöpäivien kannatysyhdistys ry:n hallitus 2023–2024

Jatta Juhola (pj), Mikkelin Teatteri Annukka Ruuskanen (vpj), TNL

Taisto Oksanen, TNL Jari Tuononen, TNL

Heli Kauppinen, Mikkelin kaupunki

Kirsi Olkkonen, Mikkelin kaupunki

Pekka Laasonen, Mikkelin Teatteri

Sirkka-Liisa Laatunen, TSL

Varajäsenet:

Katja Kohvakka, SAK Markku Tietäväinen, TSL



Työväen Näyttämöpäivien ohjelmatoimikunta 2023–2024

Myös ohjelmatoimikunnan kokoonpanoon tuli muutoksia kun Mikkelin Teatterin taiteellisenjohtaja vaihtuu. Aleksander Anrian tilalla jatkaa Teatterin uusi johtaja Pekka Laasonen. Toinen uusi jäsen on teatteritaiteen maisteri Esko Korpelainen. Työväen Näyttämöiden liiton Annukka Ruuskanen ja näyttelijä Taisto Oksanen jatkavat ohjelmatoimikunnan jäseninä.


Comments


bottom of page