Tule talkoolaiseksi!

Tule talkoolaiseksi!

Etsimme tällä hetkellä talkoolaisia Näyttämöpäiville 24.-26.1.2020, sillä tapahtuma ei onnistu ilman talkooväkeä! Talkootyö ei vaadi aiempaa kokemusta tapahtumasta, sillä kaikkiin tehtäviin perehdytetään ja uudet talkoolaiset saavat työpariksi kokeneen talkookonkarin. Talkoolaisten tehtäviin kuuluu mm. yleinen järjestyksenpito, lippukontrolli, narikka, mahdollinen lippujen myynti jne.

Talkootyöstä ei makseta korvausta, mutta talkoolaiset voivat käydä katsomassa esityksiä, mikäli niissä on tilaa. Talkoopäivinä saa kahvi- ja ruokalipukkeita työvuoron pituuden mukaan jotka käyvät Mikkelin Teatterin festivaalikahvilassa. Lisäksi talkoolaiset saavat mielettömän hyvän fiiliksen, upean teatterintäyteisen viikonlopun sekä uusia tuttavia.  Talkoolaiset on vakuutettu Näyttämöpäivien puolesta.

Ilmoittaudu talkoolaiseksi tai kysy lisätietoja sähköpostilla minttu.tamski(at)tnp.fi, soittamalla 050 512 3113 tai täyttämällä alla oleva lomake. Muistathan kertoa, jos sinulta löytyy voimassaoleva järjestyksenvalvoja- tai Ensiapukortti.

Jos Teillä on ystäviä tai tuttuja jotka olisivat myös kiinnostuneita tulemaan talkoolaiseksi, niin otamme mielellämme joukkoon uusia hyviä tyyppejä.

Tervetuloa!