Tule talkoolaiseksi!

Tule talkoolaiseksi!

EDIT (20.1.2023): Talkoolaiseksi ilmoittautuminen on päättynyt. Voit halutessasi olla yhteydessä meihin sähköpostilla [email protected] . Kiitos kaikille ilmoittautuneille!


Tule mukaan Työväen Näyttämöpäivien talkoolaiseksi sillä tapahtuma ei onnistu ilman talkooväkeä!

Talkootyö ei vaadi aiempaa kokemusta tapahtumasta, sillä kaikkiin tehtäviin perehdytetään ja uudet talkoolaiset saavat työpariksi kokeneen talkookonkarin. Talkoolaisten tehtäviin kuuluu mm. yleinen järjestyksenpito, lippukontrolli, narikka, mahdollinen lippujen myynti jne.

Talkootyöstä ei makseta korvausta, mutta talkoolaiset voivat käydä katsomassa esityksiä, mikäli niissä on tilaa. Talkoopäivinä saa kahvi- ja ruokalipukkeita työvuoron pituuden mukaan jotka käyvät Mikkelin Teatterin festivaalikahvilassa. Työväen Näyttämöpäivät kiittää talkoolaisia yhteisellä teatteriretkellä keväällä 2023! Lisäksi talkoolaiset saavat mielettömän hyvän fiiliksen, upean teatterintäyteisen viikonlopun sekä uusia tuttavia.  Talkoolaiset on vakuutettu Näyttämöpäivien puolesta.

Ilmoittaudu talkoolaiseksi tai kysy lisätietoja sähköpostilla info(at)tnp.fi, soittamalla 050 512 3113 tai täyttämällä tämä lomake. Muistathan kertoa, jos sinulta löytyy voimassaoleva järjestyksenvalvoja- tai Ensiapukortti.

Jos Teillä on ystäviä tai tuttuja jotka olisivat myös kiinnostuneita tulemaan talkoolaiseksi, niin otamme mielellämme joukkoon uusia hyviä tyyppejä.

Tervetuloa!