top of page
Yhesti_yhes_paikas_TeatteriKultsa_TNP2023_kuva_Pihla_Liukkonen_Kontrastia-8.jpg
OHEISOHJELMA

Perjantai 27.1.

Joel Lehtosen seuran esitys Joel ja Sylvia, Kahvila Rauhassa
Näyttämöpäivät starttaa Joel Lehtosen seuran esityksellä Joel ja Sylvia, joka esitetään Kahvila Rauhassa pe 27.1. klo 16.30 osana Näyttämöpäivien oheisohjelmaa. Esitykseen on vapaa pääsy!

Kirjailija Joel Lehtonen ja hänen rakastajattarensa Sylvia Avellan käyvät läpi kiihkeää ja epätoivoista suhdettaan Joelin huvilalla Säämingissä 13.7. 1912. Kaksi elämän myrskyissä haavoitettua ihmistä takertuvat toisiinsa, mutta heidän erilaisuutensa ei tunnu tarjoavan pohjaa kiinteälle suhteelle. Näytelmän teksti on syntynyt Joel Lehtosen kirjeiden ja muun tuotannon pohjalta. Joel on itse kirjoittanut suurimman osan repliikeistään tässä näytelmässä.


Joel Lehtosen seura: Joel ja Sylvia (Ohjaus: Kimmo Lavaste)
Kahvila Rauha (Ristimäenkatu 4)
27.1. klo 16.30
Kesto: n. 1 h
Vapaa pääsy!

Teatteri Fiasko: Kun on tunteet - paluu lapsuuteen, palvelutaloissa
Ensimmäistä kertaa Työväen Näyttämöpäivien ohjelmisto jalkautuu palvelutaloihin! Joensuulainen Teatteri Fiasko vie esityksensä Kun on tunteet - paluu lapsuuteen niiden nähtäväksi, jotka eivät itse pysty saapumaan esityspaikoille.

Runoa ja aapiskirjan riemuja. Kuvaelmat Pölhölän Pöllö Pekasta ja vanhasta, vanhasta Vilhelmiinasta. Taikuutta ja arvoituksia. Ja sananlaskuja ynnä loruja. Esityksen tavoitteena on tuoda vaihtelua, kulttuuria, iloa ja elämyksellisyyttä hoivakotien asukkaiden arkeen.


Esitykset:
Pe 27.1. klo 13 Marsalkanhovi
Pe 27.1. klo 14.30 Annakoti
La 28.1. klo 13 Mainiokoti Marski
(Aika tarkentuu) Pietarinpirtti

Lauantai 28.1.

Festivaaliklubi Kulttuuritila 22:ssa klo 21
Näyttämöpäivien festivaaliviikonloppu huipentuu lauantaina järjestettävään festivaaliklubiin Kulttuuritila 22:ssa! 

Festivaaliklubi kokoaa yhteen teatterin harrastajat ja ammattilaiset rennon oleskelun äärelle. Klubi-ilta aloitetaan Taideyliopiston Teatterikorkeakoulun lehtori Elina Knihtilän ja näyttelijä-ohjaaja Jussi Sorjasen  kesksustelulla siitä, mihin uusi ja nuori teatteri on menossa. Keskustelutilaisuuden juontaa Kirsikka Moring. Ilta huipentuu paikallisen musiikkiteatteriyhdistys Waulingon jazz-keikkaan.

Tapahtumaan on vapaa pääsy! Tervetuloa!

Sunnuntai 28.1.

Päätöstilaisuus Mikkelin Teatterilla klo 15.00
Tilaisuudessa kuullaan raatilaisten ajatuksia festivaaleilla nähdyistä esityksistä ja palkitaan vuoden 2023 yleisön suosikki. Vapaa pääsy, terveluoa! 

bottom of page