top of page
TULE TALKOOLAISEKSI
Tule mukaan Työväen Näyttämöpäivien talkoolaiseksi sillä tapahtuma ei onnistu ilman talkooväkeä!

Talkootyö ei vaadi aiempaa kokemusta tapahtumasta, sillä kaikkiin tehtäviin perehdytetään ja uudet talkoolaiset saavat työparikseen kokeneen talkookonkarin. Talkoolaisten tehtäviin kuuluu mm. yleinen järjestyksenpito, lippukontrolli, narikka, mahdollinen lippujen myynti jne.

Talkootyöstä ei makseta korvausta, mutta talkoolaiset voivat käydä katsomassa esityksiä ilmaiseksi, mikäli niissä on tilaa. Talkoopäivinä talkoolaiset saavat kahvi- ja ruokalipukkeita työvuoron pituuden mukaan. Työväen Näyttämöpäivät kiittävät talkoolaisiaan tarjoamalla yhteisen teatteriretken keväällä 2024! Lisäksi talkoolaiset saavat mielettömän hyvän fiiliksen, upean teatterintäyteisen viikonlopun sekä uusia tuttavia.

 

Talkoolaiset on vakuutettu Näyttämöpäivien puolesta.

OKEI JES! MITEN PÄÄSEN MUKAAN?

 

Ilmoittaudu talkoolaiseksi tai kysy lisätietoja sähköpostilla info@tnp.fi, soittamalla 050 512 3113 tai täyttämällä sähköinen lomake. Muistathan kertoa, jos sinulta löytyy voimassaoleva järjestyksenvalvoja- tai Ensiapukortti.

Jos sinulta löytyy ystäviä tai tuttuja jotka olisivat myös kiinnostuneita tulemaan talkoolaiseksi, niin otamme mielellämme joukkoon uusia hyviä tyyppejä.

Tervetuloa!

bottom of page